tafel kerstdiner blog 1

OM DE TAFEL VOOR HET KERSTDINER

Vandaag begint de decembermaand, wat mij betreft de fijnste tijd van het jaar. Ik houd ervan om met familie en vrienden te genieten van een heerlijk kerstdiner aan een prachtig gedekte eettafel. Een hele avond gezellig tafelen, echt een moment van samen zijn. Een mooi gedekte kersttafel, waar begin je mee? Wat voor decoratie gebruik je? In deze blog geef ik tips en inspiratie om de eettafel om te toveren tot een echte feesttafel.

tafel kerstdiner blog 2

DE EETHOEK | KIES JOUW TAFEL EN STOELEN

Urenlang tafelen doe ik graag comfortabel, dus een fijne eetkamerstoel mag zeker niet ontbreken aan mijn kersttafel. Eetkamerstoel Sepp heeft voor mij de perfecte uitstraling voor een tijdloos interieur. De klassieke kuipstoel is hip én comfortabel met zijn zachte zitkussen. Kies jij toch liever voor een robuuste armstoel, stoere barkruk of een exemplaar van leer? Binnen ons assortiment van ruim 500 stoelen vind jij zeker de stoel die bij je past. Leuk weetje: een aantal van onze eetkamerstoelen zijn uit voorraad leverbaar! Dat betekent dat je ze voor het kerstdiner al binnen kunt hebben.

tafel kerstdiner blog 3

SAMEN ETEN | SERVIES EN TAFELACCESSOIRES

Ik geniet ervan om mijn familie een heerlijk bord lekkernijen voor te schotelen. Het liefst op een mooi servies, want het oog wil ook wat. Mijn favoriete gerechten presenteer ik op het prachtige servies van vtwonen. In combinatie met een trendy tafelloper creëer ik een eettafel met een vrolijke uitstraling. Een stoere houten plank is perfect voor het serveren van kleine gerechten of broodjes.

tafel kerstdiner blog 4

KERSTDECORATIE | KANDELAARS EN KERSTBALLEN

Natuurlijk is mijn feestelijke kerstdiner niet compleet zonder het toevoegen van kerstdecoratie. Mijn eettafel wordt extra gezellig door gouden sfeerverlichting, zoals het toevoegen van een kaarshouder. Combineer eens verschillende houders met elkaar voor extra sfeer. Tot slot nog een aantal kerstballen op de eettafel, want waarom zou je ze alleen ophangen in de kerstboom? Kerstballen zijn ook prima ter decoratie in de rest van je interieur te gebruiken.

Ga jij zelf aan de slag met het creëren van een feestelijke eettafel? Tot 9 december profiteer je van 20% korting op bijna alle woonaccessoires en kerstdecoratie. Ik wens je alvast veel succes en een fijne decembermaand. Stiekem fantaseer ik al over mijn feestelijk gedekte tafel en een prachtig witte Kerst..