stylingwedstrijd

STYLINGWEDSTRIJD 2017

Zaterdag 21 oktober was het zover, na weken van voorbereiding was dan eindelijk de dag van de stylingwedstrijd. Na veel enthousiaste aanmeldingen hebben we tien fanatieke duo’s geselecteerd om alle stylingcapaciteiten uit de kast te halen. In deze blog vertel ik over het verloop én het resultaat van deze geslaagde wedstrijd!

TIEN ENTHOUSIASTE DUO’S

De dag van de stylingwedstrijd is aangebroken. We ontmoeten tien enthousiaste duo’s, ze staan te trappelen om met hun eigen stylingruimte aan de slag te gaan. Allereerst worden de duo’s voorzien van fel gekleurde team t-shirts, zodat ze goed herkenbaar zijn. De spelregels worden uitgelegd en de wedstrijd gaat nu echt van start!


VLOER LEGGEN & VERVEN

We hebben het de deelnemers natuurlijk niet te gemakkelijk gemaakt, het is wel een wedstrijd! Dat betekend dat we verschillende wedstrijdelementen bedacht hebben. Dit jaar zijn we geïnspireerd geraakt door oud-Hollandse spellen, de eerste opdracht is dan ook het ouderwetse snoep happen in een bak gevuld met water. De nummer 1 tot en met 10 mogen op volgorde een vloer uitkiezen, want in tegenstelling tot vorig jaar hebben wij de vloer niet gelegd. Eerst gaan de duo’s aan de slag met het verven van de muren, er wordt gekozen voor een aantal gewaagde kleuren! De diversiteit van de ruimtes is meteen te zien. Het leggen van de parket-, vinyl- of laminaatvloeren gaat niet iedereen vlekkeloos af en zorgt voor een aantal hilarische beelden.


ACCESSOIRES WINNEN

Tijdens het klussen en verven worden de duo’s regelmatig door ons gestoord. Het is tijd voor een nieuw spel! Dobbelen, koekhappen, spijkerpoepen en andere Hollandse spellen. De fauteuils, bijzettafels en accessoires worden aan de hand van de spellen verdeeld. Verliest een team een spel? Dan ontvangen ze geen extra accessoire en moeten ze creatief omgaan met de accessoires die ze wél hebben. De keuze aan accessoires is zeer divers, van kandelaars tot sierkussens en van wanddecoratie tot fotolijstjes.


DIY-OPDRACHT

Tot slot geven we de teams nog een extra uitdaging. Hoeveel creativiteit hebben de duo’s in zich? De opdracht is eenvoudig; maak van een pallet een origineel meubelstuk. Dit jaar wordt originaliteit door de vakjury zeer gewaardeerd. Zaagmachines, hamers en verfpotten worden uit de hoek gehaald voor een origineel en creatief eindresultaat!

De tijd vliegt voorbij en bij een aantal teams wordt het een race tegen de klok. Aan het einde van de stylingwedstrijd worden de eerste cijfers uitgedeeld door onze expertjury en via onze Facebookpagina worden stemmen verzameld. De vakjury van Woonboulevard Poortvliet kent de laatste punten toe, nu is het in spanning afwachten. Wie gaat er naar huis met een wooncheque t.w.v. €500,-?

DE PRIJSUITREIKING

Zaterdag 14 oktober hebben we ook al genoten van een fantastische kids-editie. Ben je nieuwsgierig naar de resultaten van de baby-, peuter- en tienerkamers? We hebben een selectie gemaakt van de gebruikte items en deze zijn nu verkrijgbaar in onze webshop.

Zaterdag 28 oktober om drie uur is het zover, de top tien wordt bekend gemaakt. Ook het winnende duo van de stylingwedstrijd kids mag de prachtige Stokke Home babykamer in ontvangst nemen. Daarnaast zijn er weer diverse activiteiten in de showroom tijdens het ‘Wij zijn wonen event’. Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!