snoozebaby, feel the effect

Een stoere kinderkamer met Coming Kids

In deze blog laat ik je graag meer zien van het populaire merk Coming Kids. We hebben in onze showroom hele mooie voorbeeldkamers staan van dit Nederlandse merk. Van complete kinderkamers tot stoere tienerkamers. De stijlvolle meubels en hippe accessoires spreken mij erg aan. Ik vertel je in deze blog graag meer over dit leuke merk.

snoozebaby wrapping en kinderkamer

1 | Stapelgoed

Een onderdeel van Coming Kids is Stapelgoed. Durf je te onderscheiden en kies voor een stoere kinderkamer van Stapelgoed. Gebruik als basis van de kamer bijvoorbeeld de robuuste bedbank Loft met bijpassende linnenkast. Het hout van de bedbank en kast is voorzien van plankeffect en de meubels zijn afgewerkt met een combinatie van glad en ruw hout. Praktisch en mooi is de lade op wielen, die onder het bed of onder de kast geplaatst kan worden. De greepjes zijn gemaakt van bruin leer wat een stoere uitstraling geeft!

Je kunt de kamer afmaken met de commode Loft. Er zijn twee varianten beschikbaar. De één heeft lades en de andere kan later omgebouwd worden tot bureau. Je kunt de commode leuk aankleden met draadmanden, deze zijn er in verschillende kleuren en maten. 

2 | Combineren met Coming Kids

Het is in om verschillende meubels te combineren. Kies er bijvoorbeeld voor om het ledikant van een andere serie te kiezen dan de kast en de commode. Zelf ben ik fan van babyledikant Pebbles. Je ziet de inspiratie van het klassieke ledikant terug in de vorm van de spijlen en de ronde pootjes onder het slaapmeubel. Dit ledikant kun je perfect combineren bij verschillende babykamers. Kies je liever voor één serie? Combineer het houten ledikant dan met de gekleurde commodes en kasten van de serie Pebbles.

coming kids, stoere kinderkamer

3 | Naturel, stoer en fris

Ik vind het heerlijk om lekker aan de slag te gaan met bijpassende accessoires. Maak de kinderkamer af met een mooie hanglamp, verschillende kussens, metalen opbergbakken en warme plaids. Door verschillende materialen en kleuren te combineren, creëer je zo een stoere look!

Ben je benieuwd geworden naar de mooie collectie van Coming Kids? Wij laten de meubels en accessoires graag in de winkel zien op de afdeling Kidsworld XXL.