breng de sfeer van je woonkamer interieur naar buiten

De stijl van je interieur in de tuin

Het interieur van je huis vertelt veel over jezelf. Houd jij van een vleugje romantiek in de woonkamer? Dan kies je voor zachte pasteltinten met een stoer randje. Ben jij een echt gezelligheidsdier? Dan zijn meubels met een warme uitstraling jouw interieurmatch. De woonstijl van je interieur, die kun je ook laten zien in de inrichting van je tuin. Of kies je juist voor een contrast in stijl? Ik laat je in deze blog drie verschillende tuinstijlen zien.

1 | De tuinmeubelen voor klassiek relaxen

De klassieke woonstijl integreren in de inrichting van je tuin is heel eenvoudig met onze collectie tuinmeubelen. Een tuinset past goed bij een klassieke vibe, de tuintafel met tuinstoelen biedt een stijlvolle omgeving om te relaxen. Gezellig samen eten is een belangrijk moment in de dag en dat lukt zeker met één van onze tuinsets op het terras!

2 | Een loungeset voor de levensgenieter

Ben jij een echte Bourgondiër? Dan hebben wij voor jou een ruime keuze in loungesets en lounge diningsets. Zo kun je de hele zomer door op het terras genieten van je wijntje, een heerlijke borrelplank of een barbecue met vrienden. Welke loungeset bij je past? Kom eens langs in de showroom en probeer ze allemaal.

3 | Ligbed met kussens voor de Ibiza vibe

Ontspanning, comfort, zon, cocktails…de echte Ibiza vibe in je tuin, die creëer je met de juiste tuinmeubelen en accessoires. Mijn tip: een extra grote loungebank, een hangstoel of ligbed met een aantal kleurrijke sierkussens. Lees ook eens de blog over het organiseren van een zomers feest voor tips over het aankleden van het terras.

Welke stijl past bij jou? Laat je inspireren door de sfeervolle opstellingen op de tuinafdeling in onze showroom. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om je keuze te maken. Heb je vragen of wil je advies? Mijn collega’s en ik staan altijd voor je klaar!