met deze tips wordt het nog leuker om series te kijken

Maak Series Kijken Nog Leuker

Voor een nieuwe aflevering van één van mijn favoriete series kun je mij altijd wakker maken. Je kent vast wel dat gevoel van spanning – wat zou er gaan gebeuren in deze volgende episode? Denk daarom van te voren al na over alle details. Kijk jij dit keer vanaf de bank, vanuit je bed of je favoriete fauteuil? In de winter kijk ik vaker series dan in de zomer en nu in het voorjaar haal ik nog snel alles in wat ik heb gemist. Dan heb ik straks alle tijd om tevreden te loungen in de zon!

1 | Televisie of laptop?

Als jij graag op de televisie naar je favoriete serie kijkt, dan zet je het scherm op de juiste afstand neer. Kies een tv-dressoir dat binnen je interieur past en zodat je precies vanuit de juiste hoek naar het beeldscherm kijkt. Liever series kijken op je laptop? Neem dan een laptoptafel, die je over de leuning van de bank kunt schuiven.

2 | Bed of bank?

De volgende vraag is natuurlijk: kijk jij series het liefst vanaf de bank of lig je languit op je bed? Bij optie één is een hoekbank met lounge eiland een uiterst comfortabele manier om naar Boer Zoekt Vrouw te kijken, de nieuwste aflevering van Game of Thrones te zien of House of Cards bij te kijken. Liever in bed? Dan is een verstelbare boxspring precies wat je nodig hebt!

3 | Dag of nacht?

Kijk je overdag naar het scherm van je laptop of televisie, dan is de juiste raamdecoratie zeker belangrijk. Zo sluit je een deel van het daglicht buiten en geniet je optimaal van je verwenmoment. ’s Avonds kijken? Dan is het buiten donker, steek je binnen een lampje aan en nestel je jezelf tussen de sierkussens op de bank. Maak je gereed voor spannende momenten en geniet ervan!

Welke serie wil jij echt niet missen? Deel je favoriet op Facebook en vertel me waarom ik die serie echt op mijn lijstje moet zetten!