Series kijken is echt wel goed voor je!

Languit op de bank, Netflix aan en genieten van je favoriete serie. Ik moet eerlijk bekennen: ik geniet er écht van om op één avond minimaal vijf afleveringen van een leuke serie achter elkaar te kijken. Tegenwoordig verslind ik steeds vaker hele seizoenen op één avond. Dat past natuurlijk helemaal binnen de trend van ‘binge watching’! Voel jij je ook weleens schuldig na een avondje series kijken? Lees dan snel verder, want met deze argumenten kun je een avondje Netflix verantwoorden en hoef je je echt niet schuldig te voelen.

❤ Nieuwe contacten maken

Kijk je naar dezelfde serie, dan heb je meteen een gemeenschappelijke klik. Je hebt genoeg gespreksstof en je herkent wat de ander erover te zeggen heeft.

❤ Genieten van je interieur

Nu je vaker thuis blijft kun je extra genieten van je mooie interieur. Kaarsje aan, plaid over je heen en een drankje binnen handbereik: I love it!

❤ Ontstressen

Optimaal ontspannen en genieten van je serie doe je in een relaxfauteuil. Voetjes omhoog en kijken maar. Oubollig? Zeker niet! Check deze design fauteuils eens.

❤ Echt wel leerzaam

Netflix staat vol met prachtige documentaires. Perfect voor je algemene ontwikkeling en het geeft je een nieuwe kijk op bepaalde dingen in het leven.

❤ Relaxen in de bank

Die dure bank in je lievelingskleur heb je niet voor niks gekocht, hij wordt nu extra veel gebruikt tijdens jouw lange Netflix sessies.

Natuurlijk is het wel belangrijk dat je meubels een hoog comfort-gehalte hebben en je de juiste ondersteuning geven. Is dit nog niet het geval? Onze interieuradviseurs kijken tijdens een personal shopping sessie graag met je mee welk meubelstuk het best past bij jouw kijkgedrag. Want met al die avonden binge watching is het extra belangrijk dat jouw bank of fauteuil comfortabel zit. Kom zelf eens proefzitten in onze showroom. Wij zorgen dat jouw favoriete serie aanstaat!