PARASOL KOPEN? 3 TIPS VAN DE TUINEXPERT!

Lekker ontspannen in de tuin, ik kijk er echt naar uit! Met zon of zonder zon? Dat is natuurlijk heel persoonlijk. Voor het creëren van schaduw hoef je alleen de juiste parasol te kiezen voor een sfeervolle hoek in de tuin. Ik geef je in deze blog een aantal tips, zodat jij straks heerlijk kunt genieten in de tuin.

Tip 1: Kies de juiste vorm en maat parasol

Een parasol moet passen in de tuin in formaat en vorm. Kies jij voor een vierkante parasol of heb je liever een ronde parasol? Beide soorten zijn er in diverse maten en kleuren, zodat je ook bij het inrichten van de tuin een stijl kunt kiezen, die bij jou past.

Tip 2: Zwevende parasol of middenstokparasol?

Afhankelijk van de plaats waar de parasol mag komen te staan kun je kiezen voor een zweefparasol of middenstokparasol. Een zwevend exemplaar heeft als voordeel dat de gehele schaduwruimte beschikbaar blijft om te relaxen, dat is zeker fijn als je beperkte ruimte hebt in de tuin.

Tip 3: De juiste kleur parasol voor jou!

Last but not least, kies een kleur waar jij happy van wordt. Een lekker zomers kleurtje of een parasol in een natureltint. Dan hoef je met het kopen van een tuinset geen rekening te houden met de kleuren van je parasol. Genoeg te kiezen dus!

Wil jij meer weten over de verschillende soorten parasols en het onderhoud van de parasol? Kom dan langs in onze showroom in Poortvliet. Ik laat je graag de mogelijkheden van de parasols zien en je kunt meteen de collectie op onze vernieuwde tuinafdeling bewonderen!