Pakjesavond

veiligheid voorop met maxi-cosi, woonboulevard poortvliet

Als ik terugdenk aan de tijd dat ik zelf mijn schoen zette, voel ik de spanning en de verwachting weer terugkomen. Ik had het volste vertrouwen in de Sint en zijn Pieten die elke avond weer schoentjes vulden met iets lekkers of een cadeautje. Wat een mooie tijd was dat!

Sinterklaas kapoentje

Nu ik zelf kinderen heb die in de goedheiligman geloven, voel ik me elk jaar weer even terug in de tijd gaan. Om de avond mogen mijn kinderen hun schoentjes zetten en vullen met wat lekkers voor het paard. En natuurlijk wordt er uit volle borst liedjes gezongen voor Sinterklaas. Ik geniet hier enorm van!

Ik vind het geweldig dat ik nu zelf snoepgoed en cadeautjes kan kopen voor mijn kinderen, om vervolgens de volgende morgen hun blije snoetjes te zien bij het uitpakken ervan. Ik vind het leuk om bijzondere cadeautjes uit te kiezen voor mijn kinderen. Zo vind ik het roze badeendje, Monkey Mickey en deze stoere muursticker erg leuke schoencadeautjes.

Hij komt, hij komt

Afgelopen jaar hebben mijn kinderen tot maart over Sinterklaas gepraat. Dit jaar waren ze al weken aan het aftellen naar het moment dat de stoomboot weer in Nederland zou zijn. We hadden hier zelfs een zelfgemaakte aftelkalender voor geknutseld! Iets wat ook heel leuk is om te doen voor pakjesavond.

veiligheid voorop met maxi-cosi, woonboulevard poortvliet

Wie zoet is, krijgt lekkers

Er wordt bij ons nogal wat afgesnoept op 5 december. Mijn kinderen hebben daardoor vaak niet veel trek in avondeten. En zeg nou zelf, op zo’n bijzondere avond hoort toch ook iets speciaals op tafel? Wij bakken daarom elk jaar met de hele familie zelfgemaakte poffertjes, die de kinderen zelf mogen versieren. Sinterklaaspoffertjes, zoals mijn kinderen ze noemen. Zo zijn ze lekker bezig en even afgeleid van alle spanning voor pakjesavond.

Hoor wie klopt daar kind’ren?

Het moment is dan eindelijk daar. De Pieten hebben een grote zak vol cadeaus gebracht. Niet alleen voor de kinderen zijn er cadeaus, wij zorgen er altijd voor dat er voor de rest ook iets leuks in de zak zit. Bijvoorbeeld een mooie handtas voor oma, die vaak op de kinderen past, een cadeaubon voor opa omdat hij de fiets van je zoontje gemaakt heeft of dit zachte speendoekje voor je zusje die pas zwanger is. Wil je nog meer cadeautips? In onze webshop staan de leukste cadeaus voor je klaar, gesorteerd op prijscategorie.

veiligheid voorop met maxi-cosi, woonboulevard poortvliet

Dag Sinterklaasje

Laatst kreeg ik nog een leuke tip waar ik zelf zeker gebruik van ga maken. Er zijn namelijk tegenwoordig diverse plaatsen waar de Sint en zijn Pieten uitgezwaaid worden. Zo kunnen de kinderen de Sinterklaasperiode op een leuke manier afsluiten en hoef ik niet tot maart volgend jaar naar Sinterklaasliedjes te luisteren.

Ben je zelf nog op zoek naar leuke Sinterklaascadeautjes? Kom dan naar Kidsworld XXL. Hier hebben we naast kinderkamers ook kinderkameraccessoires, knuffels en speelgoed voor de kleintjes. Terwijl je zelf de cadeautjes uitzoekt, spelen de kinderen in de ballenbak. Als alles ingepakt is, kunnen jullie samen nog lekker een warme chocolademelk drinken in ons restaurant.

dorret, woonboulevard poortvliet