ligbed kopen

LIGBED KOPEN VOOR DE TUIN? DRIE TIPS!

Voor luxe relaxen in de tuin is een ligbed een tuinmeubel met karakter. In de collectie tuinmeubelen van Woonboulevard Poortvliet vind je verschillende ligbedden met allemaal hun eigen uitstraling. Tijd voor een aantal tips, zodat jij eenvoudig een keuze kunt maken voor een ligbed dat bij jou past.

Tip 1: vast of verstelbaar ligbed

Een ligbed is er in een vast of verstelbaar model. Ik adviseer altijd om een verstelbaar ligbed te kopen. Waarom? Je kunt de rug van het ligbed altijd in een vaste positie instellen als dat je voorkeur heeft. Maar als je een keer iets anders wilt, kun je het ligbed eenvoudig verstellen.

Tip 2: ligbed van wicker of aluminium

In onze collectie vind je verschillende ligbedden. De exemplaren van stijlvol wicker zijn voorzien van bijpassende kussens voor extra comfort. En als je kiest voor een ligbed van aluminium, dan is het model voorzien van een textileen zitting voor comfortabel relaxen.

Tip 3: een ligbed met wieltjes

Welk ligbed je ook kiest, een model met wieltjes is een slimme keuze. Zo hoef je nooit met je tuinmeubelen te slepen of er een sterke man bij te roepen als je het terras anders in wilt richten. Een ligbed met wieltjes verplaats je wanneer en hoe vaak jij dat wilt.

Wil je meer weten over de tuinmeubelen in onze collectie? Dan nodig ik je graag uit om langs te komen in de showroom. Ik kan je alle opties van de ligbedden in het assortiment laten zien en je kunt meteen een rondje maken langs de collectie op onze tuinafdeling.