LANDELIJK WONEN MET PTMD

Landelijk wonen: sfeervol, gezelligheid en bourgondisch. Dit zijn de kenmerken die meteen in mij opkomen bij deze woonstijl. Daarnaast wordt een landelijk interieur gekenmerkt door natuurlijke materialen en kleuren. Een mooie basis voor een landelijke uitstraling zijn houten balken of een stenen muur. Combineer het met rustieke meubels en stijlvolle accessoires. De prachtige items van PTMD lenen zich hier perfect voor. Met een sober karakter, stoere look en een sfeervolle uitstraling zorgt het assortiment PTMD voor een wow-effect aan je landelijke interieur.

PTMD | LANDELIJKE WOONACCESSOIRES

In een landelijk interieur horen natuurlijk passende woonaccessoires. De collectie van PTMD bestaat onder andere uit prachtige schalen, potten, vazen, windlichten, kaarsen en kandelaars. Of wat dacht je van de prachtige wandpanelen? Ze geven jouw interieur een luxe en tijdloze uitstraling! Landelijk wonen is immers echt van alle tijden.

PTMD | LANDELIJK WONEN MET EEN VERHAAL

De items van PTMD hebben allemaal hun eigen verhaal en geschiedenis, dit is duidelijk zichtbaar in de vormgeving en afwerking van ieder product. PTMD brengt vakmanschap en innovatie samen. Door het gebruik van robuuste materialen en prachtige kleursamenstellingen zie je de identiteit van het merk duidelijk terug.

PTMD heeft een collectie met een sterke signatuur, waarbij de kenmerken stoer, sober en sfeervol centraal staan. Een mooie toevoeging voor jouw landelijke interieur!