grootmoeders tips voor de grote schoonmaak

Kleur in de slaapkamer

Wanneer de lente begint, kies ik voor kleur in huis. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer. Zelf ben ik fan van een neutrale basis, die ik aanvul met accessoires in opvallende kleuren. Zo kan ik ieder seizoen weer variëren met de nieuwste kleurtinten. Contrast aanbrengen in je interieur doe je niet alleen met kleur, maar ook door het combineren van diverse materialen. Zachte stoffen, pastel muren en stoere metalen accenten zijn ook perfect voor de lente!

♥ Voorjaar op de muur

Dit jaar staat het aanpakken van de muur op mijn wishlist. De kalkverf van Mia Colore past perfect bij de uitstraling van mijn interieur. De muur achter het hoofdeinde van mijn boxspring wordt dan een hele lichte kleurtint, zodat een mooi contrast ontstaat. En op de deur van mijn inbouwkast plak ik een stoere muursticker uit de vtwonen collectie.

♥ Kijk in je kledingkast

In mijn vorige blog vertelde ik je al over mijn liefde voor de inloopkast. Nu is de perfecte tijd om je kast op te ruimen en alles wat je niet meer draagt, de deur uit te doen. Dan kies je voor rust en ruimte – in je hoofd en in je kledingkast. Dan is het daarna tijd om jezelf te verwennen met een middagje shoppen en een wijntje op het terras.

♥ Lente voor de boxspring

Als je een boxspring in opvallende kleurtint in je slaapkamer hebt staan, ben je al helemaal klaar voor de lente! Heb je, net als ik, een boxspring in neutrale kleurtint? Dan zet je een bijzettafel naast het hoofdeinde met een industriële tafellamp erop. Je zoekt een nieuw dekbedovertrek uit met een vrolijke print of een effen variant in een opvallende kleurtint.

Wil je graag veranderen, maar je weet niet precies hoe? Daar helpen mijn collega’s en ik je graag bij. Voor een vrijblijvend interieuradvies kun je altijd een afspraak maken.