kinderkamer verlichting online kopen woonboulevard poortvliet

KINDERKAMER VERLICHTING: TIPS EN INSPIRATIE

Verlichting zijn sfeermakers bij uitstek! Het is dan ook erg belangrijk om met zorg de verlichting voor de kinderkamer uit te zoeken, zodat je kleintje fijn kan spelen en rustig kan slapen. Daarnaast is verlichting natuurlijk belangrijk voor een gezellige en warme sfeer op de kinderkamer. Toch is het vaak niet het eerste waar je aan denkt bij het inrichten of restylen van de kinderkamer, maar het is een heel essentieel onderdeel. De hipste en leukste sfeerverlichting voor de kinderkamer heb ik in deze blog voor je op een rijtje gezet.

kinderkamer verlichting online kopen woonboulevard poortvliet

Plafond- en wandverlichting | DE BASIS

Allereerst: veiligheid boven alles. Controleer de stopcontacten en zorg voor verlichting van goede kwaliteit. Het is belangrijk om te zorgen voor een goede basisverlichting. De verlichting moet voldoende helderheid bieden, maar ook zacht zijn voor de tere kinderoogjes. Houdt de basisverlichting dus rustig en niet te fel. Denk ook eens aan wandverlichting, ideaal voor het creëren van een gezellige en rustige sfeer.

kinderkamer verlichting online kopen woonboulevard poortvliet

Bureaulampen | DE LEEROMGEVING

Als je kind wat ouder is, dan wordt de slaapkamer ook een plek om te leren, ontdekken en met vriendjes en vriendinnetjes door te brengen. Leest je kind graag? Denk dan eens aan een leeslampje bij het bed. Voor een schoolgaand kind kan een stoere bureaulamp natuurlijk niet ontbreken. Zelf ben ik fan van lamp Jupiter. Met zijn stoere uitstraling een echte eyecather!

kinderkamer verlichting online kopen woonboulevard poortvliet

Lichtslingers en objecten | VERSIER MET LICHT

Verlichting dient ook erg goed ter decoratie van een kinderkamer. Een vrolijke lichtslinger is een mooie sfeermaker voor een lief babykamertje, vrolijke peuterkamer, maar ook zeker voor een stoere tienerkamer. Wil je echt een bijzonder object? Dan is de Rabbit Chair van Qeeboo een gave toevoeging in de kinderkamer!

kinderkamer verlichting online kopen woonboulevard poortvliet

Nachtlampjes | GOEDE NACHTRUST

Tot slot moet de kinderkamer een rustgevende ruimte zijn en zorgen voor een goede nachtrust. Met verlichting kan je in de avond een knusse en fijne sfeer in de kinderkamer creëren. Nachtlampjes zijn voor de kinderkamer echt onmisbaar. Wat dacht je van de leuke nachtlampjes van A Little Lovely Company? Zo is je kindje nooit meer bang in het donker!

Belangrijk is om met verlichting een vrolijke en veilige omgeving voor je kleintje te creëren. Onze collectie is met zorg samengesteld met de leukste kinderlampen geschikt voor elke kinderkamer. Neem zelf eens een kijkje in onze webshop of in de showroom.