DE VOORDELEN VAN DE KUSSENBOX

Een loungeset of tuinset is zonder kussens toch niet helemaal compleet. Tuinkussens zijn er in verschillende soorten. Zo zijn sommige kussens voorzien van een all weather afwerking en kunnen ze zonder problemen buiten op je tuinmeubelen blijven liggen als het regent. Maar voor de meeste tuinkussens is het aan te raden om ze op te bergen. Daarom presenteer ik je: de kussenbox. Een handig en multifunctioneel tuinmeubel voor je tuinkussens.

Welke kussenboxen zijn er?

De kussenboxen in de Woonboulevard Poortvliet collectie zijn allemaal gemaakt van onderhoudsvrij kunststof. Hoe kies je een kussenbox? Bepaal eerst hoeveel ruimte je nodig hebt voor het opbergen van de kussens van je loungeset of tuinset. De kussenbox is er namelijk in verschillende formaten. Goed om te weten: sommige kussenboxen zijn voorzien van een verstevigd deksel. Dat betekent dat ze ook gebruikt kunnen worden als een zitplaats voor één of twee personen. Handig tijdens een etentje of feestje!

De kussenbox voor ieder budget

Tuinmeubelen zijn er in verschillende prijsklasses en passen in ieder budget. Ben je benieuwd naar de boxen in onze collectie? Kom dan langs in de showroom en ik vertel je graag meer over de verschillen tussen de kussenboxen en de voordelen van dit tuinmeubel. Al onze kussenboxen die online worden getoond, zijn op voorraad op de tuinafdeling in de showroom.