bijzettafels interieur en tuin

Bijzettafels voor binnen en buiten

De bijzettafel is een onmisbaar meubel in je interieur. Als jij op je hoekbank aan het relaxen bent, dan wordt dat een stuk leuker met je favoriete drankje binnen handbereik. Ontspannen in alle comfort, dat is precies waarom de bijzettafel in de tuin een plaats krijgt. De bijzettafel is er in verschillende vormen en maten. Het leukste is: je neemt de bijzettafel zo van binnen mee naar buiten! In deze blogs laat ik je drie soorten bijzettafels zien, die prachtig staan op je terras.

Bijzettafel tuin: bij je loungeset

Als de zon vaker tevoorschijn komt, is het tijd om je loungeset op het terras te zetten. Een loungeset bestaat vaak uit een hoekbank met tafel en twee stoelen of hockers. De loungetafel is net iets lager dan een standaard tafel en sluit aan bij de hoogte van je loungebank. Zo kies je voor een bijzettafel in de tuin, die helemaal past bij je loungeset. Goed om te weten: de hockers van een loungeset zijn goed te gebruiken als bijzettafel. Haal de kussens eraf en je creëert een handig bijzetmeubel.

Bijzettafel tuin: naast je hangstoel

De voordelen van een hangstoel in je tuin zijn legio. Wat het nóg leuker maakt om heerlijk te relaxen in je hangstoel: een stoere bijzettafel naast je tuinstoel. De tuin bijzettafel is ideaal om hapjes op neer te zetten, je boek neer te leggen of zonnebrandcrème binnen handbereik te bewaren. Zo kun je de hele middag lang in je hangstoel chillen met alles wat je nodig hebt, uitgestald op de bijzettafel. Welke bijzettafel kies jij? Bekijk alle tuintafels in ons assortiment op onze tuin afdeling.

Bijzettafel tuin: de houten tafel

De verrassing van de dag: de houten bijzettafel. Deze bijzettafel zie je vaak in het interieur van de woonkamer, maar niet op het terras. Toch is de houten tafel een goede keuze voor je terras, je kunt hem zo van de zithoek mee naar buiten nemen. Hout is een natuurproduct en het kan dus geen kwaad als een houten tafel in direct zonlicht wordt geplaatst. De houten bijzettafel past ook perfect tussen de tuinmeubelen op je balkon én in een wat kleinere tuin.