barbecues van Ofyr

Gezellig barbecueen met Ofyr

Tijd om naar buiten te gaan! Ken je dat gevoel, van weer buiten willen zijn? Het liefst van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Buiten leven en buiten eten met je nieuwe tuinset. Ofyr biedt met de nieuwe manier van outdoor koken & grillen de mogelijkheid om iedere maaltijd buiten klaar te maken. Bijkomend voordeel: Ofyr geeft ook extra sfeer op het terras!

Ofyr: de perfecte barbecue of vuurkorf

Of je nu een echte vleeseter bent of dat je meer van delicate vis houdt, met een Ofyr vuurhaard zit je altijd goed. De unieke indirecte warmtebron biedt de juiste kooktemperatuur voor ieder gerecht. Doordat de warmte zich vanuit het midden over de brede rand verspreidt, kent het oppervlak meerdere temperaturen. Het bereiden van vlees, vis en groenten is op een barbecue nog nooit zo makkelijk geweest!

Ofyr: voor gezelligheid met vrienden

Ofyr biedt met stoere vuurkorven en barbecues echte eyecatchers voor het terras in je tuin. Door het unieke desig is een Ofyr niet alleen een praktisch item, maar ook heel geschikt om gezellig met je vrienden omheen te staan. En natuurlijk vergeet ik ook de barbecue accessoires van Ofyr niet. Die maken een echte Ofyr ervaring compleet. Denk hierbij aan de stoere wood storage rekken van robuust metaal en de leren barbecue schort.

Ben jij benieuwd welke Ofyr producten in jouw tuin passen? Kom dan snel langs op onze tuinafdeling in Poortvliet. Daar vertellen mijn collega’s en ik je graag meer over de mogelijkheden en opties van de veelzijdige Ofyr collectie.