Valentijn je huis

BABY'S ONLY

Wat heb je veel nodig als je zwanger bent. Alleen al voor de babykamer is er een hele lijst met wat je allemaal nodig hebt. Naast een wiegje of ledikant, commode en kast, heb je natuurlijk ook lakentjes, dekens, een slaapzak, aankleedkussenhoezen, kruikenzakken, commodemandjes, een lamp, een vloerkleedje en nog veel meer nodig.

Een hele lijst dus. Je wilt alles wel netjes hebben. Het liefst nog een beetje op elkaar afgestemd. Maar waar vind je dit alles bij elkaar in één stijl? In de collectie van Baby’s Only. Met hun ontzettend grote assortiment kun je de alles in één stijl doen of mixen met tussen de verschillende lijnen.

hartjes in je ogen met Valentijnsdag

1 | TRENDY & AMBACHT

Baby’s Only is een 100% Nederlands luxe merk wat bekend staat om een hele mooie kwaliteit gebreide babyproducten. De babyartikelen worden op ambachtelijke wijze gebreid in één van de laatste breifabrieken in Nederland. Het bekende kabel-breisel geeft een stoer en trendy effect. Helemaal als je één van hun hippe kleuren kiest. Mijn favorieten zijn toch wel de kleuren Stone en Mintgreen. Allebei leuk voor jongen óf een meisje!

2 | Box voor Baby’s Only

Het is goed voor de ontwikkeling van je baby om hem of haar regelmatig in de box te leggen. In het begin is de box nog zo groot en ligt je kindje er misschien wat verloren bij. Wat je dan kunt doen is je baby een omslagdoek aandoen. Zo houd je je baby lekker warm en creëer je een knus nestje. Ook wil je dat je kleintje comfortabel ligt. Dat gaat zeker lukken met de lekkere dikke boxkleden van Baby’s Only.

En het speelgoed? Leg er een paar in de box en de rest verzamel je een mooie boxzak. Je kunt de speelgoedjes dan regelmatig omwisselen. Een groot voordeel van de boxzakken van Baby’s Only is dat ze voorzien zijn van lussen met drukknoopjes zodat je hem goed aan de box kunt bevestigen.

je huis krijgt een romantische uitstraling met zachte pasteltinten

3 | RIVER IS NET EVEN ANDERS

Een paar weken geleden is er een nieuwe lijn toegevoegd aan de uitgebreide collectie, de River. Dit is een unieke lijn omdat het grove breiwerk gemêleerd is. Je kan kiezen tussen zwart mêlee, jeans mêlee, antraciet mêlee en oker mêlee. Met deze collectie geef je de babykamer een stoere look, die net weer even iets anders is.

De nieuwe collectie is vanaf nu ook te zien in onze showroom bij Kidsworld XXL. Je bent van harte welkom!