9x Wooninspiratie | Leafs & Flamingo’s

Het is je vast niet ontgaan dat dé zomertrends van 2017 flamingo’s en eenhoorns zijn. Je ziet het in reclames, in series en er is een heuse strijd tussen diverse winkels wie de hipste opblaasbare zwembad accessoires heeft. Aan zwembadartikelen kan ik je niet verder helpen maar wel met het stijlvol toepassen van dé trends van deze zomer.

Zomertrend 1 | Flamingo’s & Unicorns

Mijn dochter en ik zijn allebei helemaal fan van flamingo’s. Ze zien er elegant uit én ze zijn roze! Wat wil je nog meer? Voor de kinderkamer is een flamingo dekbedovertrek natuurlijk al heel erg leuk. Zeker als je deze combineert met het leuke True Romance behang met de eenhoorn van KEK Amsterdam. Nog een leuk kaartje aan de muur en een ananas lamp naast het bed en je hebt in een handomdraai een hippe kinderkamer.

Zomertrend 2 | Tropical Leafs

Wil je ook in de woonkamer een tropische sfeer creëren? Geef dan je wand een tropische tint met de Tropical Palm Leafs wanddecoratie. Met dit leuke flamingo kussen maak je op een stijlvolle manier een knipoog naar de flamingo-trend. Maak je huis verder zomerproof door in de slaapkamer je dekbedovertrek te vervangen voor dit zomerse exemplaar van Beddinghouse.

Zomertrend 3 | Sunny beach

Ik heb het vakantiegevoel al helemaal te pakken dus wat inspiratie voor op het strand mag wat mij betreft niet ontbreken. Met deze heerlijke strandstoel, een mooi strandlaken én de houten zonnebril van Zusss ben je zelfs op het strand helemaal on trend!

1. Mondi Art - Tropical Palm Leaves

2. Seahorse Strandlaken

3. A little lovely company - Ananaslamp

4. Strandstoel Beach

5. Bedding House - Dekbedovertrek Beach day

6. KEK Amsterdam - Fotobehang True Romance

7. Dutch Decor - Sierkussen Kenil Roze

8. Blink - Dekbedovertrek Flamingo

9. Sparkling Paper - Flamingo kaart

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, wooninspiratie en onze uitgebreide collectie? Volg ons dan op Facebook. Benieuwd naar eerdere artikelen over wooninspiratie en trends? Lees dan hier verder.