Onderdeel van Woonboulevard Poortvliet

Movani Bijzettafel Street

Dyyk vertaalt een nieuwe trend in interieurdesign naar het ontwerp van bijzettafel Street. Met zijn stoere zwart metalen onderstel en blad van beton ciré is Street multi inzetbaar in je interieur. Beton ciré is een slijt- en watervaste cementst... Lees meer

SKU# 1125565

Vanaf
Vanaf € 260,00 Incl 21% BTW
Laagste prijs garantie
Verwachte levertijd

De getoonde levertijd is indicatief. De werkelijke levertijd kan hiervan afwijken. Neem voor meer informatie over de exacte levertijd contact met ons op.

8 weken
Informatie
Artikelnummer 1125565
Merk Movani
Op showroom Ja
Lengte/Diepte 30
Hoogte 50
Sfeer Design
showroomlocatie Weyts Interieuradviseurs
Omschrijving

Dyyk vertaalt een nieuwe trend in interieurdesign naar het ontwerp van bijzettafel Street. Met zijn stoere zwart metalen onderstel en blad van beton ciré is Street multi inzetbaar in je interieur. Beton ciré is een slijt- en watervaste cementstuc, die past binnen iedere interieurstijl.

Extra informatie:

 • Keuze uit blad van beton ciré in grijs of antraciet
 • Te leveren in hoogte van 25, 30 of 35 cm
 • Met een diameter van 50 of 60 cm

 • Interieurontwerp op maat
  Een interieur dat tot in de details klopt? Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het vertalen van al uw woonwensen in een persoonlijk en passend interieurontwerp. Doormiddel van een gesprek en aan de hand van foto’s en/of plattegrond gaan onze adviseurs aan de slag om u te voorzien van een compleet interieurplan.
   
 • Uitgebreide collectie
  Op 10.000 m2 vind u een zeer riante keuze in kwaliteitsmeubelen uit het topsegment. Moderne zitmeubelen, eethoeken, kasten, garderobeoplossingen, karpeten en verlichting; kortom alles wat u nodig heeft om uw interieur geheel naar wens in te richten.
   
 • Alle gerenommeerde merken
  Weyts Interieur is leverancier van alle gerenommeerde merken uit binnen- en buitenland. In diverse studio’s presenteren wij de mooiste design meubelen van o.a. Rolf Benz, Jori, Montis, Pastoe en nog vele andere. Met onze Leolux Select Store bieden wij een ruimere collectie Leolux meubelen aan en bent u beland bij een specialist op het gebied van Leolux. Daarnaast is Weyts Interieur één van de vijf dealers van de exclusieve Movani lijn en Eigen Huis & Interieur collectie.
   
 • 5 jaar garantie
  Wanneer u een aankoop doet bij Weyts Interieur bieden wij u de garantie van 5 jaar. Worden er binnen 5 jaar materiaal- en/of bekledingsfouten geconstateerd bij uw aankopen, dan lossen wij dat volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo bent u altijd verzekerd van uw aankoop.