10.000 M2 DESIGNMEUBELEN  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619500 | e-mail: info@weytsinterieur.nl

Babykamers

1 product

Filteren
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Er is een kleine op komst, gefeliciteerd! Nu is de tijd om je te oriënteren op de inrichting en styling van de babykamer, zodat je helemaal voorbereid bent op de komst van jouw wonder. Begin het inrichten van de babykamer niet zomaar. Denk goed na over het kleurenschema dat je wilt gebruiken en de stijl en sfeer die je de ruimte wilt meegeven. Voor een traditionele babykamer kies je voor een zachte vloerbedekking of donker laminaat met een set babykamermeubels met een klassieke vormgeving. Ben jij fan van een trendy interieur met Scandinavische invloeden, dan zijn lichte kleurtinten wat je nodig hebt. Een lichte laminaatvloer, muren in een neutrale kleur of pasteltint en witte meubels met een opvallende vormgeving. Een rustieke babykamer? Dan selecteer je houten meubels in de kleurencombinatie wit en naturel, die je neerzet tegen een muur in een natuurlijke kleurtint, zoals grijs of beige.

Inspiratie voor de babykamer

Online is er zoveel inspiratie voor het vormgeven van de babykamer te vinden, dat het lastig is om een keuze te maken. Wanneer je een woonstijl voor de babykamer hebt vastgesteld, kun je de volgende stap nemen. Het selecteren van de meubels! Een gewone wieg, rieten wieg of schommelwieg? Of toch maar een ledikantje? Met de sets bij Kidsworld XXL kun je een slaapmeubel met bijpassende commode en kledingkast nemen, dan ben je in één keer klaar! Maar met een voorkeur voor een authentiek resultaat is het leuker om zelf de babykamer meubels bij elkaar te zoeken. Binnen elke woonstijl kun je naar hartenlust variëren met vormen, kleuren en opstellingen. Probeer verschillende dingen uit in de ruimte, die je hebt aangewezen om tot babykamer getransformeerd te worden. Zo maak je inspiratie werkelijkheid!

De mooiste babykamer accessoires

Kidsworld XXL heeft accessoires voor de babykamer van een ruime selectie merken, zoals Ferm Living, Done by Deer, Studio Ditte en Colibries. Versier de muur met een kleurrijke muursticker of kies voor een wandplank of wandboxen. Daar is plaats voor het neerzetten van een aantal knuffels of kleine accessoires. Een leuk weetje: baby’s kunnen de eerste maanden nog geen kleuren zien, maar wel contrast. Illustraties in zwart-wit zijn dan leuke accessoires om aan de muur in de kinderkamer te hangen! Ook als je baby groter wordt, zijn items in klassieke pasteltinten of neutrale kleuren echte musthaves. Zo is het interieur van de babykamer altijd up to date en heeft de ruimte een rustgevende atmosfeer, waar je kleine altijd heerlijk slaapt.