10.000 M2 DESIGNMEUBELEN  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619500 | e-mail: info@weytsinterieur.nl

Kinderwagens

Kinderwagens

Een kinderwagen kopen doe je niet zomaar. Er zijn allerlei factoren die meespelen in het kiezen van de juiste kinderwagen. Zo moet de kinderwagen van hoge kwaliteit zijn en een fijn comfort hebben voor je baby. Maar er is meer. Moet de kinderwagen bijvoorbeeld compact zijn, gemakkelijk te vervoeren? Of moeten hij gemakkelijk wendbaar zijn op oneffen terrein? Het zijn allemaal vragen die een rol spelen bij het kiezen van de ideale kinderwagen. En dan is er natuurlijk nog de styling. Welke kleur vind je mooi en wat past bij jou en je kindje? Het uitzoeken van de perfecte kinderwagen is een feestje! Trots maak je straks je eerste wandeling met je baby, geheel in stijl uiteraard! Bekijk nu alle kinderwagens en kies jouw favoriet.

Populair: Stokke | Bugaboo | Joolz

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Alles staat helemaal klaar voor de komst van je kindje. En dan is het zo ver, de kraamtijd is aangebroken. Een roze of blauwe wolk, misschien wel allebei, en dan gaat het hele avontuur pas echt beginnen. Alle eerste keren met je kleintje zijn nieuw en spannend, ook het maken van de eerste wandeling. Maar jij hebt je goed voorbereid meteen rijd je jouw nieuwe kinderwagen tevoorschein. Zorgzaam leg je jouw kindje in de wiegbak. Jasje aan, mutsje op en een warm dekentje. Jullie zijn helemaal klaar om samen op stap te gaan en de show te stelen met jullie stijlvolle verschijning.

Kies jouw kinderwagen

Het kiezen van een kinderwagen die past bij jou en je kindje kan een overweldigende taak zijn. Zoveel merken, zoveel mogelijkheden en zoveel opties. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Bij Woonboulevard Poortvliet zijn wij ons bewust van deze wirwar aan keuzes. Daarom bieden wij een collectie van gerenommeerde topmerken aan. Denk aan BugaBoo, Joolz, Quinny, Maxi-cosi of Stokke. Zo ben je verzekerd van een kinderwagen van de hoogste kwaliteit en een fijn comfort voor je kleintje. Natuurlijk zijn kwaliteit en comfort belangrijk als het gaat om het aanschaffen van een kinderwagen maar er zijn meer factoren die een rol spelen. Hoeveel ruimte heb je bijvoorbeeld om de kinderwagen neer te zetten? En moet het model makkelijk wendbaar zijn of juist op oneffen terrein goed te rijden zijn. Hoe compact kun je de kinderwagen opvouwen? Dat zijn allemaal vragen die meespelen bij het maken van de juiste keuze. Zo kun je zorgeloos genieten van de eerste momenten weg van huis met je kleine.

Heb je een keuze kunnen maken in een model, dan komt het leukste onderdeel van het hele proces: het kiezen van de juiste kleurcombinaties. Want laten we eerlijk zijn; het belangrijkste is de functionaliteit maar het oog wil ook wat. Kes jij voor natureltintent of ga je voor een opvallende en knallende kleur? Met een enorm assortiment aan accessoires in heerlijk zachte materialen en fijne kleuren wordt jouw kinderwagen een hippe creatie met een warm randje.

Eenvoud en comfort

De juiste kinderwagen geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. De meeste modellen zijn eenvoudig in te klappen zodat ze gemakkelijk passen in de kofferbak van je auto. Een dagje uit of een fijne vakantie is geen enkel probleem, ook dan kan je kindje lekker ontspannen in de kinderwagen. Met een vleugje glamour kun je zorgeloos genieten van de activiteiten van iedere dag en zet je de traditie van het creëren van een veilige omgeving voor je baby voort. Beleef de mooiste avonturen met de kinderwagen die bij je past en ga op weg om de puurheid van de natuur te ontdekken of de band met je kind te versterken met het maken van lange wandelingen door de stad!