10.000 M2 DESIGNMEUBELEN  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619500 | e-mail: info@weytsinterieur.nl

Draagzakken

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het is nog vroeg in de ochtend en jij bent al een tijdje op pad. De zachte zonnestralen filteren door het bladerdak van de majestueuze bomen die zich boven je verheffen. De vredige sfeer van het bos omsluit jou en je kleine en vormt het perfecte begin van de dag. Jullie komen samen helemaal tot rust in de natuur en met je baby in je favoriete draagzak is het stijlvol en veilig genieten samen. De ergonomisch gevormde draagzak is een fijne extra voor het meedragen van je kleine op een verantwoorde manier en zo kun je altijd gaan en staan waar je wilt.

De perfecte draagzak

Het vinden van een match met jouw lichaam en dat van je baby is een uitdaging die je met plezier aangaat. Kom langs in de winkel en probeer verschillende draagzakken van topmerken als Stokke® en Maxi-Cosi om te zien welke fijn zit en een veilige reis belooft. Zorg ervoor dat het model dat je kiest een goede ondersteuning biedt voor de baby en dat er genoeg ruimte is, zodat hij vrij kan ademen. Er is een verschil tussen een ergonomisch en niet-ergonomisch vormgegeven draagzak. Door osteopaten en kinderfysiotherapeuten wordt een ergonomische draagzak aangeraden. Deze herken je aan de manier waarop de baby wordt gedragen. Hij hoort in een anatomisch juiste houding te zitten met een bolle rug, de beentjes opgetrokken en gespreid in een M-houding met de knieën hoger dan de billen. De stof van het vierkante rugpand is soepel en flexibel, zodat de rug van je kind in een natuurlijke gebogen houding kan blijven. Het zitgedeelte van het rugpand loopt van knieplooi tot knieplooi, zodat de benen ondersteund worden en niet bungelen. Zo kies je voor de beste ondersteuning voor het kwetsbare kinderlichaam en kun je iedere dag weer veilig op stap, of je nu kiest voor een lange boswandeling of een bezoekje aan de supermarkt. Met de juiste draagzak wordt ieder uitje een feest!

Een draagzak voor iedereen

Met een ruime keuze uit verschillende modellen vind je bij Woonboulevard Poortvliet de perfecte draagzak voor iedereen. Een voorgevormde babydrager met tailleband en twee schouderbanden zijn aan te passen aan het lichaam van de drager en zo in te stellen tot een perfecte match met jou en je baby. Het voordeel van een draagzak boven een buggy of kinderwagen is dat jij je handen vrij hebt als je onderweg bent. Vergeet niet om de draagzak van je keuze regelmatig te controleren op slijtage, zodat veiligheid altijd voorop staat. Veel draagplezier!