10.000 M2 DESIGNMEUBELEN  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 0166-619500 | e-mail: info@weytsinterieur.nl

Peuterbedden

Geen producten gevonden voor deze selectie.

In jouw huis is de kinderkamer een oase van rust, want je vindt het belangrijk dat je kind even los kan komen van de enorme hoeveelheid prikkels van overdag. Om door rustige kleurtinten volledig te kunnen ontspannen, heerlijk te kunnen genieten van een voorleesmoment en daarna fijn te gaan slapen. En daarom kies jij voor een peuterbed als de tijd is aangebroken dat je kleine het ledikantje verlaat. Zodat je peuter niet meteen over hoeft te stappen naar een eenpersoonsbed en nog iets langer kan genieten van klein zijn.

Een nieuwe fase

Wanneer je peuter groter wordt, groeit ook de verleiding om uit het ledikant te klimmen. En als hij deze techniek eenmaal beheerst, is er niets meer veilig voor zijn ontdekkingstochten. Het is goed voor de ontwikkeling van je kind om tussen de 24 en 36 maanden over te stappen op een groter bed. Als je de stap naar een eenpersoonsbed te groot vindt, dan is het peuterbed een fijne tussenoplossing. Het is wel opletten geblazen, want zo is het natuurlijk nog gemakkelijker om uit bed te stappen en het huis te gaan verkennen terwijl je eigenlijk hoort te slapen. Wil je hier extra alert op zijn, dan kun je bijvoorbeeld een belletje aan de deur hangen, zodat je hoort wanneer je kind zijn kamer uitstapt. En het is zeker aan te raden om een traphekje te installeren voor een optimaal veilige omgeving. Zet breekbare spullen aan de kant, laat geen dingen op de vloer slingeren en leg een zacht kleed voor het bed weg, zodat uit bed stappen comfortabel verloopt. Het peuterbed staat symbool voor de nieuwe fase in het groeiproces en is daarmee niet alleen een fijne tussenstap voor je kind, maar ook voor jou. Zo kunnen jullie met het peuterbed samen wennen en vooruitkijken naar later!

Jouw favoriete peuterbed

Er is een ruime keuze bij het selecteren van een geschikt peuterbed. Laat je inspireren door de nieuwste woontrends en kies ook in de kinderkamer voor een licht interieur met Scandinavische elementen en metalen accenten, ga voor een klassiek geheel met een houten bedbank of selecteer een themabed. Een peuterbed met een thema manifesteert zich in een tractorbed, autobed of prinsessenbed. Hiermee is een peuterbed met thema een veilige en vrolijke toevoeging aan iedere kinderkamer. Met bijpassende matrassen en beddengoed creëer je een ruimte met een fijne sfeer, die past bij jou en je kind. Een peuterbed is geschikt voor gebruik tot ongeveer zeven jaar en er zijn zelfs exemplaren die groter gemaakt kunnen worden en daardoor meegroeien met je kind. Neem je tijd om een geschikt peuterbed te kiezen en maak het met de leukste accessoires tot een verrassend luxe basis voor het interieur van de kinderkamer!