Onderdeel van Woonboulevard Poortvliet

Artifort Fauteuil F141

Fauteuil F141 biedt een totale ontspanning. Het diepe zitvlak en de armleuningen zorgen voor een goede ondersteuning. De stoel is een ontwerp van Geoffry D. Harcourt, die als uitgangspunt heeft dat de stoel zich naar de mens moet richten en niet a... Lees meer

SKU# 200403095

Vanaf
Vanaf € 1.752,00 Incl 21% BTW
Laagste prijs garantie
Verwachte levertijd

De getoonde levertijd is indicatief. De werkelijke levertijd kan hiervan afwijken. Neem voor meer informatie over de exacte levertijd contact met ons op.

10 weken
Informatie
Artikelnummer 200403095
Merk Artifort
Op showroom Ja
Breedte 68
Lengte/Diepte 86
Hoogte 86
Sfeer Design
Extra informatie 200403095
showroomlocatie Weyts Interieuradviseurs
Omschrijving

Fauteuil F141 biedt een totale ontspanning. Het diepe zitvlak en de armleuningen zorgen voor een goede ondersteuning. De stoel is een ontwerp van Geoffry D. Harcourt, die als uitgangspunt heeft dat de stoel zich naar de mens moet richten en niet andersom. Dat is ook de reden dat deze stoel welgevormd is voor de optimale ontspanning.

Extra informatie:

 • Te leveren in textiel of leer
 • Uitvoerbaar met draaibare vijfpoot en draaibare schijfvoet
 • Ook leverbaar met bijpassende poef
 • Klik hier voor advies over het onderhoud van dit meubel

 • Interieurontwerp op maat
  Een interieur dat tot in de details klopt? Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het vertalen van al uw woonwensen in een persoonlijk en passend interieurontwerp. Doormiddel van een gesprek en aan de hand van foto’s en/of plattegrond gaan onze adviseurs aan de slag om u te voorzien van een compleet interieurplan.
   
 • Uitgebreide collectie
  Op 10.000 m2 vind u een zeer riante keuze in kwaliteitsmeubelen uit het topsegment. Moderne zitmeubelen, eethoeken, kasten, garderobeoplossingen, karpeten en verlichting; kortom alles wat u nodig heeft om uw interieur geheel naar wens in te richten.
   
 • Alle gerenommeerde merken
  Weyts Interieur is leverancier van alle gerenommeerde merken uit binnen- en buitenland. In diverse studio’s presenteren wij de mooiste design meubelen van o.a. Rolf Benz, Jori, Montis, Pastoe en nog vele andere. Met onze Leolux Select Store bieden wij een ruimere collectie Leolux meubelen aan en bent u beland bij een specialist op het gebied van Leolux. Daarnaast is Weyts Interieur één van de vijf dealers van de exclusieve Movani lijn en Eigen Huis & Interieur collectie.
   
 • 5 jaar garantie
  Wanneer u een aankoop doet bij Weyts Interieur bieden wij u de garantie van 5 jaar. Worden er binnen 5 jaar materiaal- en/of bekledingsfouten geconstateerd bij uw aankopen, dan lossen wij dat volgens de CBW-erkenningsregeling van 3 jaar afbouwende garantie en we doen daar zelf nog eens 2 jaar afbouwende garantie bovenop. Zo bent u altijd verzekerd van uw aankoop.