Onderdeel van Woonboulevard Poortvliet

Alle shops

Kidsworld XXL

Welkom bij Kidsworld XXL, waar een bijzonder ruim assortiment baby-, kinder- en tienerkamers je wacht. Naast slaapkamermeubels kun je bij Kidsworld XXL terecht voor kinderwagens, autostoelen, kinderstoelen en accessoires. Zo ben je altijd veilig onderweg met je kind en zorg jij voor een kinderkamer met een stijlvol interieur.

Decoplein XXL

Het grootste aanbod in woonaccessoires vind je bij de afdeling Decoplein XXL. Met een collectie van bekende merken vind je op het Decoplein alles voor de finishing touch van je interieur. Accessoires voor de woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer shop je allemaal in het ruime aanbod van Decoplein XXL.

Weyts Interieuradviseurs

Design meubels van internationaal gerenommeerde ontwerpers vind je bij Weyts Interieuradviseurs. Met een riante collectie items uit het topsegment van bekende designmerken uit binnen- en buitenland is Weyts een bron van inspiratie voor iedereen. Hoogwaardig, comfortabel en duurzaam zijn de kernbegrippen van Weyts Interieuradviseurs.

Tuin

Geniet het hele jaar door van het buitenleven met de tuinmeubels van Woonboulevard Poortvliet. Een tuinset met parasol, die geschikt is voor de hele familie, een luxe loungeset voor heerlijk lange zomeravonden en een luxe Weber barbecue voor heerlijk samen eten: Woonboulevard Poortvliet heeft het allemaal.