Accessoires

Accessoires

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Na de aanschaf van je tuinmeubelen ben je nog niet klaar met het vormgeven van je terras of de loungehoek bij het prieel. Het geheel aankleden met de juiste accessoires is een absolute must, want zo geniet je optimaal van je nieuwe tuinset of loungeset! Met de tuinaccessoires bij Woonboulevard Poortvliet geef je het terras of je balkon een fijne sfeer, waarbij iedereen zich thuis voelt.

De mooiste accessoires voor de tuin

Wanneer je kiest voor een set, die bestaat uit een tuintafel en tuinstoelen, dan is het voor jouw comfort van het grootste belang om bijpassende tuinkussens te selecteren. Zo creëer je een fijne zitplaats, waar je met plezier je tijd doorbrengt. Een royale loungebank kun je voorzien van een aantal extra sierkussens, zodat je terras prachtig aangekleed is. Zet buiten ook een stoere rieten mand of robuuste metalen mand neer met een selectie dekentjes erin, zodat je heerlijk warm in een dekentje gewikkeld kunt genieten van een zonsondergang op een wat koudere avond. Zo creëer je met tuinaccessoires een romantische en gezellige sfeer op het terras! In deze setting kan een vuurkorf natuurlijk niet ontbreken. Steek een fijn vuur aan en zet de tuinstoelen eromheen, zodat alle gezichten in de kring verlicht worden door de dansende vlammen.

Staan je tuinmeubelen naast de schuur of schutting, dan kun je die ook versieren met mooie tuinaccessoires. Denk hierbij aan het ophangen van een lantaarn, een vogelhuis of een outdoor canvas. Voor de koudere dagen biedt een terrasheater uitkomst, zo kun je tot laat in het seizoen genieten van het buitenleven.

Je tuinset onderhouden met de juiste producten

Het uitzoeken van tuinmeubelen is achter de rug en met trots presenteer jij je tuinset of loungeset aan familie en vrienden. De volgende stap is het op de juiste manier onderhouden en verzorgen van de tuinmeubelen van je keuze. Voor tuinmeubelen van hardhout, textileen, wicker en polywood biedt het merk Exotan Care de perfecte reinigings- en onderhoudsproducten. Zo geef je het materiaal van je tuinmeubelen de verzorging die nodig is om ze er jarenlang als nieuw te laten uitzien. Een tip van de tuinexpert: kies voor een bijpassende beschermhoes bij je tuinmeubelen! Woonboulevard Poortvliet heeft een ruim assortiment beschermhoezen van het merk AeroCover in het assortiment. Zo selecteer je heel eenvoudig een model dat bij jouw tuinmeubelen past en weet je zeker dat jouw tuinset goed beschermd is!